Verkoop je auto gemakkelijk, veilig en snel

0
672

Is jou ook opgevallen dat je net zo graag thuis werkt en dat je dan misschien nog wel productiever bent dan op kantoor? Dan is de kans groot dat je voortaan gewoon thuis blijft werken. Dat scheelt je, helemaal met de huidige brandstofprijzen erg veel geld. Maar die auto die stil staat voor je deur kost je evengoed nog veel geld. Verkoop je auto en hou dat geld lekker in je zak. Dat is een beter idee. Verkoop je auto via OSW.nl en je weet zeker dat het goed komt. OSW staat voor je klaar en zorgt er al snel voor je dat je een goed, passend bod krijgt op jouw auto. Accepteer je dat bod? Dan wordt de auto al snel bij je opgehaald en krijg je je geld én het vrijwaringsbewijs.

Verkoop je auto om meer geld over te houden

Verkoop je auto en je krijgt niet alleen het geld in handen dat je auto waard is, je bespaart er aanzienlijk meer mee. Zo kun je de autoverzekering stopzetten, hoef je geen wegenbelasting meer te betalen, kan de parkeervergunning worden verkocht én hoef je je geen zorgen meer te maken over periodiek onderhoud. Alles bij elkaar opgeteld scheelt dat echt enorm veel geld! Geld dat je dan kunt gebruiken om je thuiskantoor eens goed in te richten.

Ga alleen in zee met een betrouwbare partij

Verkoop je auto alleen aan een betrouwbare partij. Wanneer je je auto online zet en deze zelf probeert te verkopen weet je nooit met wie je te maken krijgt. Komt de potentiële koper nog wel terug van de proefrit? Wordt de vrijwaring wel echt goed geregeld? Allemaal zaken waar je je best zorgen over mag maken. Ook is de kans dat je het gewenste bedrag ontvangt dan een stuk kleiner. Ga je in zee met OSW? Dan weet je zeker dat je goed zit en dat alles netjes wordt afgehandeld.

Je auto verkopen zonder de deur uit te hoeven

Je meldt je auto online aan en vraagt om een offerte. Deze offerte kun je direct accepteren, want bij OSW krijg je echt de beste prijs voor jouw auto. Dan kan de afspraak gemaakt worden voor het afhalen van de auto. Jij hoeft daar verder geen moeite voor te doen. De oplegger van OSW stopt voor je deur, jij krijgt je geld en het vrijwaringsbewijs en de auto wordt opgeladen. Klaar! Het geld staat al direct op je rekening.