Moving day, de grote dag is aangebroken

0
256

De grote overstap noemen ze het ook wel, ik ben van Amsterdam naar Rotterdam verhuisd. Iets waar ik een paar jaar geleden nooit over na had gedacht. Maar ik kreeg een geweldige baan aangeboden in Rotterdam dus was het logisch dat ik ook ging verhuizen. Na tien jaar een plek verlaten is altijd spannend maar ook echt heel erg leuk en spannend!

 

De verhuizing

De verhuizing liep voorspoedig en was binnen een dag helemaal geregeld. Ik had wel een verhuis bedrijf ingehuurd die mij enorm heeft geholpen met alle hand en span zaken. We hadden alles super georganiseerd waardoor iedereen precies wist wat hij moest doen. Mijn vrienden hebben mij daarna enorm geholpen met uitpakken van mijn spullen en alles weer op zijn nieuwe plek te zetten. Ik vind het heerlijk om mijn huis op nieuw in te richten het geeft een soort orde en rust. Ook de nieuwe energie van een nieuwe woning heeft mij een enorme boost gegeven. Vorig jaar had ik mijn woning in Amsterdam helemaal op geknapt en had ik mijn meubels vervangen voor nieuwe meubels dus ik hoefde niks nieuws te kopen voor deze woning. Alleen een kleurtje op de muur en ik kon zo intrekken. Het appartement was een geweldig recent gerenoveerde woning dus ook daar had ik geen omkijken naar.

 

Nieuwe stad

De wereld lag aan mijn voeten althans Rotterdam lag aan mijn voeten een stad die ik eigenlijk amper tot niet ken. Ik ben er wel een paar keer geweest maar meer dan dat kan ik er niet over zeggen. Ik weet nog zo goed dat ik op mijn 18de Amsterdam leerde kennen op mijn fietsje en nu was Rotterdam aan de beurt. Bij tweedehands fietsen Rotterdam kocht ik een lekker fietsen en daar ging ik, ontdekken wat ik niet kende. Ik merkte al gauw dat Rotterdam wel echt even iets anders is dan Amsterdam het is een veel ruimere stad waar alles toch net even iets moderner is. Dus echt een hele andere vibe dan Amsterdam maar zeker niet slecht. Rotterdam en Amsterdam vergelijken is echt appels met peren vergelijken. Na een aantal weken voelde ik mij steeds meer thuis in deze stad, toch blijft het gevoel van toerist nog wel een beetje. Ik heb nog niet alles ontdekt en ook nog niet helemaal mijn draai gevonden maar dat komt wel daar maak ik mij zeker geen zorgen over. Volgende week meer over mijn avontuur in Rotterdam!