Een deelauto Utrecht staat gewoon voor je klaar

0
1105

Hoe handig is het als je niet hoeft te lopen leuren om aan een auto te komen als je er zelf geen hebt? Met een deelauto Utrecht staat er altijd een auto voor autodelen van Greenwheels bij jou in de buurt. Wist je dat er in Utrecht maar liefst 270 auto's beschikbaar zijn? Je vindt deelauto Utrecht in iedere wijk van de stad en ook op het station. Je hoeft er bijna geen moeite voor te doen om gebruik te maken van deelauto Utrecht. Het enige dat je even moet doen is de speciale app downloaden. Met deze app kun je een deelauto reserveren en je kunt de auto ook met de app openen. Je hoeft niet naar een verhuurbedrijf om sleutels op te halen.

Deelauto Utrecht is wel zo gemakkelijk

We weten allemaal wat een drama het parkeren in een grote stad is. Dat is in Utrecht echt niet anders. Door gebruik te maken van deelauto Utrecht kunnen er maar liefst 11 auto's minder in het stadsbeeld zijn. Dat is niet alleen fijn voor de parkeerruimte in de stad, maar het zorgt er, op termijn, ook voor dat er meer groen in de stad kan zijn. Gebruik maken van een deelauto is erg gemakkelijk en handig. Je hoeft geen rekening te houden met onverwachte kosten.

Hoe zit dat met tanken?

Wanneer je gebruikmaakt van een deelauto zijn er natuurlijk regels: zo moet je de deelauto op tijd terug brengen zodat ook de volgende gebruiker er gemakkelijk gebruik van kan maken. Ben je op het punt dat de tank ongeveer op een kwart vol is? Dan is het tijd om te gaan tanken. Het tanken is niet voor je eigen rekening, dat zit al gewoon bij de huurprijs inbegrepen. De tankpas is gewoon aanwezig in de auto en je kunt daar gebruik van maken. Je moet wat gegevens invullen en dan kun je tanken.

Moet je de auto weer op dezelfde plek terugzetten?

Ja. Er is een speciale parkeerplaats gereserveerd voor de Greenwheels deelauto. Hier kun je de auto parkeren zonder er extra kosten aan te hebben. De parkeerplaats is ook al betaald, ook dit zit in bij de huurprijs. Het voordeel van een vaste parkeerplaats is dat er altijd een plek vrij is. Je hebt geen gedoe met parkeren, hoe druk het ook is in de stad. Ook is het op deze manier altijd gemakkelijk om de deelauto terug te vinden. Deze vind je altijd op dezelfde plek.