De beste telefoons van het moment

Eigenlijk heeft bijna iedereen er tegenwoordig wel een, een mobiele telefoon. Vroeger was het heel normaal om een brief naar elkaar te schrijven en om op die manier te kunnen communiceren. Toen later ontstonden de computers waarmee je naar elkaar kon mailen. Het mailen is nu in deze tijd nog steeds erg populair maar meer voor zakelijke gelegenheden. Voor het communiceren met elkaar gebruikt nu bijna iedereen de mobiele telefoon. Het kan via allerlei apps. Je hebt Whatsapp om mee te appen, of het kan via Messenger van Facebook of je doet het gewoon via SMS. Maar wat is nou eigenlijk de beste mobiel die je kan hebben? Van een Motorale telefoon tot een Samsung telefoon. 

De Apple iPhone

De welbekende iPhone. Je hebt ze tegenwoordig is super veel verschillende soorten en maten. Bijna elk jaar lanceren ze wel weer nieuwere verbeterde versie van de iPhone. Het begon allemaal met de iPhone 2G, deze werd op 9 januari 2007 bekend gemaakt in Amerika. Er stonden gelijk al hele lange rijen voor zonder dat de mensen eigenlijk wisten wat het merk was. Op het moment zijn er al 18 verschillende soorten iPhone’s op de markt en elke mobiel heeft wel weer zijn eigen charme. De nieuwste iPhone’s zijn de iPhone 8 en de iPhone X. wat een groot voordeel aan de iPhone is dat je geen toegangscode nodig hebt om in je mobiel te komen maar dat dit zelfs kan met vingerafdruk of gezichtsherkenning. Dit zorgt ervoor dat nooit iemand anders ongevraagd in je mobiel kan komen door je toegangscode te achterhalen. Een ander voordeel is de goede kwaliteit camera. iPhone staat echt bekend om zijn goede voor -en achter camera. Wat je wel vaker ziet me de iPhone is dat het scherm snel kapot gaat als je hem laat vallen.

Samsung mobiel

Dan hebben we natuurlijk ook nog het bekende merk Samsung. Samsung werd opgericht in 1969, ze begonnen toen niet met mobiele telefoons maar met koelkasten, televisies en wasmachines. In 2013 kwam pas de eerste Samsung mobiele telefoon op de markt. De Samsung mobiel heeft hele andere functies dan de iPhone. De Samsung heeft bijvoorbeeld geen vingerherkenning maar daar zijn ze nu wel al druk mee bezig. Samsung heeft vaak ook een mindere video kwaliteit. De kwaliteit van de mobiel van Samsung is wel een stuk steviger. Als je deze mobiel laat vallen is die niet gelijk kapot. De prijs van een Samsung mobiel ligt ook een heel stuk lager dan die van de iPhone. Het is dus maar net waar je voorkeur bij ligt en wat je uit te geven hebt welke mobiel voor jou het beste is.

Posts created 39

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven