De beste festivals in België

Festivals zijn toch wel een van de leukste dingen die je kan doen. Vooral als je jong bent is een festival echt een geweldige ervaring. Je kan leuk in contact komen met leeftijdsgenoten, en je even helemaal laten gaan. Bovendien zijn er over het algemeen ook artiesten die je helemaal te gek vindt, en dat geeft ook nog eens een leuke ervaring. In de zomer worden ze nog leuker, want dat kan je lekker buiten staan in het zonnetje. De hele dag op de camping samen met je vrienden, en dan in de avond op stap om alle leuke artiesten achter elkaar te zien. Beter kan het eigenlijk niet! Maar voor je naar een festival toe kan, moet je natuurlijk wel weten wat de leukste zijn, al helemaal omdat het niet bijzonder goedkoop is. Dus wat zijn nou de beste festivals in België?

Het beste dance event

Voor de liefhebbers van dance muziek is er eigenlijk maar een festival wat er echt toe doet. En dat is Tomorrowland. Dit Belgische festival is ontzettend groot, en trekt mensen aan van over de hele wereld. Elk jaar hebben ze weer een gigantische line-up, en nog grotere stages. Ook voor mensen die niet een bijzonder grote fan zijn van dance muziek, is dit festival alsnog zeker een aanrader om naartoe te gaan. De sfeer hier is bijzonder goed, en de muziek is goed ook al is het misschien niet je smaak. Het is naast de muziek ook gewoon een hele bijzondere ervaring, en zeker de moeite waard om er minstens een keer bij langs te gaan. Je kan zelfs simpel beginnen met gewoon een dagkaartje, en zien wat je er van vindt!

Muziek voor iedereen

Natuurlijk is het af en toe lastig om precies te weten waar je nou zin in hebt. Al helemaal als je een hele wijde muzieksmaak hebt is het vaak wat lastiger met festivals, omdat je niet gewoon maar een ding wilt horen de hele tijd. Pukkelpop is hiermee het perfecte festival voor jou! Bij dit festival hebben ze alle soorten muziek waar je van kan genieten. Er is rap muziek, soul, pop, en nog veel meer soorten. Ook lekker in de zomer, dus vaak zal het prachtig weer zijn, terwijl je geniet van alles wat ze je te bieden hebben. Let trouwens wel op in België dat wiet niet legaal is, ook bij festivals niet. Dus ben je verslaafd aan wiet, is het verstandig hier van te voren hulp voor te zoeken! Maar zolang je verder niks geks doet, zal je een ontzettend leuke tijd hebben bij beide van deze festivals!

 

Posts created 43

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven