Boek nu je vakantie!

0
930

Na een jaar lang thuis te hebben gezeten en niet gereisd te kunnen hebben zijn we allemaal wel toe aan een vakantie. Weg van de dagelijkse sleur die nog erger voelt doordat je niet eens buiten de deur komt, weg van de wereldproblemen die nu meer dan ooit spelen, even nergens aan denken en lekker genieten. Er zijn natuurlijk allerlei verschillende vakantiemogelijkheden. Misschien heb je je er de afgelopen tijd zo weinig mee bezig gehouden dat je het even niet meer weet. We zetten daarom hier de beste ideeen op een rij! 

Een luxe zonvakantie

Zon, zee, strand, een drankje in de hand, en geen zorgen aan je hoofd: voor veel mensej is dit het ideale vakantieplaatje. Een all inclusive in Turkije of Spanje is zo geboekt. Zo hoef je helemaal nergens over na te denken. Tijdens je vakantie kun je heerlijk genieten van de zon en het strand of zwembad met ongelimiteerde drankjes zonder dat je je druk hoeft te maken over de boodschappen, je bed verschonen, enzovoort. Zo ben je er écht even tussenuit. Omdat de boel pas net weer open gaat in sommige van deze landen zal het er ook nog extra rustig zijn, dus als je altijd al zoiets hebt willen doen is dit het ideale moment! 

Vakantie in eigen land

Nu er vlak na de nieuwe versoepelingen toch ineens wordt gesproken over de nieuwe deltavariant van het coronavirus zal echter niet iedereen het zien zitten om te snel van stapel te lopen. Als je net lekker hebt kunnen ontspannen in Spanje wil je er niet vlak daarna achter komen dat de grenzen dicht gaan en je niet naar huis kunt. Neem je dit risico liever nog even niet? Boek dan een vakantie in eigen land! Ook in Nederland is er van alles te beleven. Een schiereiland, een mooi vakantiepark Zuid Limburg waar je zowel cultuur als natuur kunt ontdekken, of juist een leuk hotel aan het strand of midden in een mooie stad: het kan allemaal, en dat in ons eigen koude kikkerlandje. Misschien heb je niet het tropische klimaat van Spanje of Turkije, maar we'l heel veel mooie natuur, mooie cultuur, je kunt gewoon lekker Nederlands praten en je toch tegelijkertijd een toerist voelen. Op een heerlijk rustig vakantiepark voelt het misschien zelfs wel bijna echt als buitenland, als je het toch goed treft met het weer. Wij zeggen: waag toch een poging, ook hier kun je heerlijk genieten!