Altijd iets moois in jouw maat!

De tijd is voorbij dat dames met een maatje meer het moeten doen met minder. Kijk eens in de grote warenhuizen: een deel van de damesafdeling is ingericht met kleding in grotere maten. Ik word niet vrolijk als ik in die rekken snuffel. De mode die er hangt is minder leuk, minder mooi, minder kleurig, minder stijlvol en ook de pasvorm laat vaak te wensen over. Het goede nieuws is dat er betere modetijden zijn aangebroken voor dames die zoeken naar grote maten dameskleding. Kleding die ook nog eens lekker zit en waarin een vrouw zich zelfverzekerd voelt.

Complimenten

Ik heb een gloeiende weerstand tegen kledingshoppen, zweterige pashokjes en aan verkoopsters die vragen ‘of het allemaal wel lukt’. Dus: lang leven het internet! Ik bestel al mijn kleding online. Thuis, vanuit mijn eigen stoel, met een kop koffie erbij. Ik slaag altijd bij ChrisSize. Grappig, hoe mijn bestelproces verloopt: ik vul mijn winkelmand met een keuze uit de plus size kleding van ChrisSize. Dan kijk ik nog even een half uurtje op allerlei andere modesites voor grotere maten. Om vervolgens terug te gaan naar ChrisSize om mijn bestelling af te ronden. Dan begint het: ik kan niet wachten tot mijn bestelling binnen is. Snel open ik het pakket en het passen kan beginnen. Ik word zó blij als ik er weer mooi uit zie. Let maar eens op; als je je goed voelt dan straal je dat uit. Je zult vele complimenten in ontvangst kunnen nemen: dat is weer goed voor je zelfvertrouwen!

Veilige werkomstandigheden

ChrisSize is een Nederlands design dat jaarlijks twee collecties presenteert. Het hele ontwerp- en productieproces wordt nauwlettend in eigen hand gehouden. Het is voor mij een absolute voorwaarde dat de kleding die ik draag, is gemaakt onder goede en veilige omstandigheden. Hier kan ik gerust op zijn. Op dit moment is het sale op de website van ChrisSize, dus als je op zoek bent naar goedkope jurken dan ben je hier aan het juiste adres voor goede kwaliteit. Er zijn veel mooie jurken in de sale! Een jurk combineer je uitstekend met een legging of tregging die afkleedt. Er worden uitsluitend kwaliteitsstoffen verwerkt die een hoog draagcomfort garanderen. Je bent dus verzekerd van een goede pasvorm.

Stylingtips

Wist je dat je maar liefst dertig dagen bedenktijd hebt? En dat je, als jij dat wenst, gratis stylingtips in je mailbox kunt ontvangen? Bovendien: de verzending is gratis bij bestellingen boven de €100. Met zulke mooie aanbiedingen kom je al snel aan dit bedrag. Zo loop jij op je mooist door het voorjaar én de zomer!

Posts created 39

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven