5 basics die elke man in z’n kast moet hebben

0
955

Nu we allemaal thuis zitten wegens de corona epidemie, is het geen gek idee om je kledingkast eens even flink onder de loep te nemen. Als we allemaal weer naar buiten mogen wil jij er op je best uit zien toch? Lees deze blog om erachter te komen welke kledingstukken er echt niet kunnen ontbreken in jouw kast, en hoe je deze tof combineert.

Witte sneakers

Een man kan niet zonder witte sneakers in zijn kast. Punt. Dit mode item is echt onmisbaar als je op zoek bent naar een item dat je altijd en overal kunt combineren. Witte sneakers kunnen echt overal bij, en je hebt ze in veel verschillende soorten en vormen. Ga voor een compleet witte sneaker, of een witte sneaker met een klein kleur detail.

Mooie jeans

Ook een klassieker die echt niet kan ontbreken in je kast is de jeans. Zorg ervoor dat je minimaal één goed paar jeans in de kast hebt, het liefst verschillende kleuren. Je kunt dit overal mee combineren, van een overhemd tot een opvallend shirt. Als je jeans maar goed zit!

Een breed scala aan shirts

Een flinke variatie aan shirts is ook een absolute must. Kies voor een paar effen shirts in bijvoorbeeld wit, zwart en grijs, en wissel dit af met wat opvallende shirts zoals bijvoorbeeld een Malelions shirt. Het bekende merk Malelions maakt ontzettend originele en toffe designs waar je het liefst je hele kast mee volhangt!

Leren jasje

Een leren jasje is een tijdloze klassieker én de perfecte tussenjas. Daarnaast staat het de mannen enorm goed, en geeft het je een stoere look. Leer is ruw en rauw, dit straalt door in de uitstraling van deze topper van een jas. Je draagt hem eenvoudig met een wit shirt en jeans, of ga voor chique en draag hem met een zwarte pantalon en zwart overhemd: cool boy alert!

Nette schoenen en bijpassende riem

Elke man moet in het bezit zijn van een net paar schoenen. Daarmee bedoelen we niet die afgetrapte puntschoenen die je tijdens je vrijdagmiddagborrel ook in de kroeg draagt. Zorg dat deze schoenen er tip-top uitzien, dan kun je ze overal bij dragen. Hiernaast is het enorm belangrijk dat je een bijpassende riem hebt. Dus niet een kleur die erbij in de buurt komt, maar beide dezelfde tint. Succes gegarandeerd!