3 magazijn wagens waar je misschien nog helemaal niet aan gedacht hebt.

Wanneer je een magazijn aan je bedrijf toevoegt, omdat je bijvoorbeeld in opslag en/of productie voorziet, vraagt dat om een hoop extra werk. Een magazijn is namelijk vaak de laatste ruimte waarin een product verblijft voor de verkoop. Het is dus van belang dat er goed mee omgegaan wordt zodat het product in topkwaliteit blijft voor het aan de consument gepresenteerd wordt. Maar al dit werk en onderhoud vraagt een hoop tijd. Dat kan je efficiënter aanpakken en wel met magazijnwagens als hulpmiddelen. In deze blog vertel ik over verschillende wagens. Lees je mee?

Hup op de vorkheftruck

In grote magazijnen kan een vorkheftruck goed van pas komen. Zeker wanneer er meerdere kratten of pallets verplaatst moeten worden en deze veel gewicht hebben. Met een kleine vorkheftruck lift je meerdere pallets zo op en verplaats je zo over een grotere afstand. Daarnaast kan je ze ook tot een bepaalde hoogte optillen wanneer je iets in stellage moet plaatsen. Normaal vraagt dat om veel tilwerk waar een hoop tijd in gaat zitten. Met een kleine vorkheftruck is het een kwestie van opladen, tillen en rijden maar. Op de plaats van bestemming plaats je het gewoon netjes op de grond of in de stellage en klaar is Kees.

De wendbare steekkar

Een steekkar is vooral geschikt voor kleinere ladingen. Zo kan je meerdere kratten van drank bijvoorbeeld goed op een steekkar laden om te verplaatsen binnen het magazijn of in te laden voor vervoer. Een steekkar is dan ook goed in te zetten in de kleinere magazijnen omdat ze enorm wendbaar zijn voor ieder relatief zwaar klusje even gepakt kunnen worden.

Handige gereedschapskar

Als laatste kan een gereedschapskar ook goed van pas komen in je magazijn. Nee daarvoor hoef je geen gereedschap te hebben. Je kan kleine pakketjes op een gereedschapskar verplaatsen en ook simpele gebruiksvoorwerpen hierop bewaren zoals een schaar, een productlijst en dergelijken, zodat je ze op de kar rond kan rijden en altijd bij je hebt. Heel handig om te hebben en zowel geschikt voor de kleinere als iets grotere magazijnen. Daarnaast kan de kar ook als een tafeltje gebruikt worden en staat hij dus niet snel in de weg.

Kijk voor machines zoals de vorkheftruck op de website van Trucks.nl voor een goede prijs en een goed product. Zij hebben een breed aanbod aan machines zoals de vorkheftruck. Vragen kan je stellen aan de verkoper zodat je zeker weet dat je een goede koop begaat.

Posts created 39

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven